Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rader som väntar

 

Verserna väntar i min kropp
Rader halvtänkta på lut
UT! UT!
Det är vad de vill

Ut och lek
På låtsas
Se lite ömsint på mig själv

Dags att förvalta och förädla

Min penna längtar
En timme eller två med bara mina egna ord

Inte ämnade till någon nytta
Inte för vinning eller värde

Bara för sin egen skull
I sin prakt eller intenhet

Meningslösa eller meningsbärande
   – det spelar ingen roll

De får bara vara där
   – synliga för mig och för andra

Värdefulla eller utan värde

De finns
– lever sitt eget liv

Och det är gott nog!

 




Fri vers av häxängel
Läst 219 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-02-11 11:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

häxängel