Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lyssna!


Minkkis Alexandriner 13 - "Alla gånger"

 

Alla gånger

 

hellre falsksång ur ett rent hjärta

än renaste skönsång ur ett falskt

 

 

2017-02-11 22:13

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer (Aforism) av Minkki VIP
Läst 327 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2017-02-11 21:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En tröst för den som inte fick sångröst...
2017-02-12

  walborg
Absolut så
2017-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP