Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lycka är olika saker. idag kände jag lycka av ett provresultat=)


Lycka

Lycka är att lyckas.
Jag lyckades på ett prov igår
Från att ha suttit hela dagen idag med att vara allmänt deppig
Till att Jessy kommer in som en vindpust och skrämmer iväg alla moln
Jag blev en solstråle
ALLA RÄTT SA HON

Hörde jag rätt
Var det sant
Var jag den enda som fått 25 poäng
ALLA RÄTT SA HON

Lyckan i mitt hjärta pumpade
Det var kanske värt att gå till skolan idag trots allt
Fast den gråa vardagen kommer åter om en stund fick jag vara lycklig för minuten
ALLA RÄTT SA HON




Fri vers av Myzan
Läst 513 gånger
Publicerad 2006-05-19 14:28



Bookmark and Share


  Tino
Detta känner jag verkligen igen! Den lyckan du beskriver är verkligen en lycka som man förtjänar när man har kämpat för något...

Du lyckades få ihopp en fin text med hjälp av det prov du fick alla rätt på!
2006-05-20

    Regina E
Glad dikt om att ta vara på livets små lyckostunder. Grattis!
2006-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Myzan
Myzan