Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den vänliga veckan börjar idag

då du helst bör säga något gott till någon som du
tycker mycket om eller håller utav
Vilket i sig är bra
Men jag som alltid har trott att man varenda dag
på året ska vara ödmjuk och snäll då man
försöker göra någon man tycker om glad
För så tänker i alla fall jag
Och imorgon när det är alla hjärtans dag kan man väl
gott och väl kosta på sig ett, Jag älskar dig!!!
till sin älskade om man nu har någon
Någon som förhoppningsvis smälter i ens armar
som choklad
Och då man kysser varann, så blir det kladdigt…

Den vänliga veckan börjar idag!

Ken Cassel
13/2-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 174 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-02-13 09:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag håller med dig!
2017-02-17

  Michaela Dutius
Visst ska varje vecka vara vänliga veckan Ken! Du har så innerligt rätt i din poetiska hyllning av vänligheten!
2017-02-13

  Öknens Ros VIP
du har så rätt Ken, varje dag räknas!
2017-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel