Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hyllning till den obemärkta kvinnan

Även om inte andra tycker du är vacker

så tycker jag att du är vackrare

än den vackraste filmstjärna

Det är för att du är så vacker

i ditt sätt att vara

och så omtänksam

och duktig i allt du gör

Allt detta väger mer

än all skönhet

som ändå snart förgår




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-02-13 17:47



Bookmark and Share


  Verner Forsman
Ofta är den största skönheten... den som sitter på insidan.
2017-02-20

  soligajag_1 VIP
Vilken fantastisk hyllning till den vackra kvinnan!
2017-02-15

    Sefarge VIP
En äkta Valentino
-Örns hyllning!
:)

2017-02-14

  Feminaz
Ja så sant, vad är skönhet?
2017-02-13

  Öknens Ros VIP
en sån hjärtevärmare, suger åt mig som en svamp!! ;)
2017-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP