Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HJÄRTA Å SMÄRTA-DAGEN

Ett berusat hjärta
med kärlek
jag ville få fylla
med rosor och kransar
och runt kanten
det förgylla.

Med en stilla bön
till Amorens Sibylla
... man ber
om ömhet och smek
att njuta få ... mer
av kärlekens lön
och sväva i det blå.

Ja jag ville finna små
fåglar ... att sjunga
i mitt bröst
en kvinna
som får hjärtat att gunga
till tröst.

Svårligen man sig kan besinna
när givandet har lust
när den sällsamma lågan
fås att brinna
när en man och en kvinna
med kyssar släcker denna törst.







Gurra




Övriga genrer av gunnnar nylund VIP
Läst 296 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-02-13 19:05



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Ömsint och kärleksfullt!
2017-02-16

  gunnnar nylund VIP
Joooo en tuting är no bra men en
tutting ä bättre.
2017-02-13

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Jahaja ! de kvittrar å de gungar minsann ! ja börja dan Me en kaffehalv,sen en rakabajsare å en tuting å avsluta Me en rekti halsbrännare så börja nä nog å susa i martallen å kvittra i bröstet å sola flytta från karlstad å sitt å titte på dä ve köksbordet.....
2017-02-13

  överlevaren VIP
Underbart och ömt ordat!
2017-02-13
  > Nästa text
< Föregående

gunnnar nylund
gunnnar nylund VIP