Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är det bara känslor?

 

 

Du väcker lusten inom mig

 

får mig att tappa andan

 

du får mig att glömma tid och rum

 

är det kärlek?

 

är det passion?

 

är det illusion?

 

är det äkta?

 

är det du just du eller

 

är det bara känslor

 

och du är objektet?




Fri vers av Porslinsdockan
Läst 327 gånger
Publicerad 2006-05-19 16:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En dikt som får en att fundera
2006-05-28

  * Ammi *
oh ja det är en salig blandning, känslor i allra högsta grad!
2006-05-19

  Fredrik Stillesjö
Hej Camillan!

Dikten berör mig för du behandlar något man känner igen och tampas med på ett fint och poetiskt språk. Kan lätt känna igen mig. Hälsar Fredrik
2006-05-19

  mb74
låter som nyförälskad:),mycket fint skrivet:))
2006-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Porslinsdockan