Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mystikens gåta!

 

 

Om vi vore

 

Du och jag

 

Om vi vore

 

Tillsammans du och jag

 

Då skulle mystiken kanske försvinna

 

Fantasierna avta

 

Verkligheten komma i kapp

 

skulle det fortfarande vara spännande då? 




Fri vers av Porslinsdockan
Läst 260 gånger
Publicerad 2006-05-19 16:21



Bookmark and Share


  Bengt VIP
Önskar mig själv att minnas denna visdom
2006-05-20

  * Ammi *
mm..beror nog lite på en själv...man får aldrig låta gnistan slockna fint skrivet
2006-05-19

  Fredrik Stillesjö
Hej Camillan!

Det här har jag funderat en del på också. Bra dikt. Svaren kanske vi har själva. Men ibland kan nog mystiken finnas kvar. Hälsar Fredrik
2006-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Porslinsdockan