Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Gapeligap"





Och alla dessa i skuggan
Levandes

som rättmätigt söker sin
bekräftelse.

Men störst av dem alla är
F.d
Wrestlings kommentatorn.


Mr. F.d Big Vulgo President. "Him self"


Ropen de skalla!
Bland skallar som skallar
Varandra,

-En Wrestling dräkt och artistnamn
åt alla!

i det förlovade Mass-cyber
skåde såpans tidevarv.

-It's showtime!


Så pass på !

eller se upp.

Så du inte blir överkörd
Av det självförhärligande

Wrestligsällskapet

I sina lysande neondräkter.


Here they come!

Asch! Ha lite kul
Mens tid är!

Va inte så pjåkig!

Ändå. ..
När Domedags knappen
Den lyser röd. ..




.




Övriga genrer (Satir) av Sefarge VIP
Läst 375 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-02-15 00:12



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Ja - Det med Wrestlingskommentarerna har jag inte haft så mycket i åtanke beträffande Hans Majestät President-trumpen, så jag brukar bl.a på fejsboken snacka om golfklubben i Vita utHuset - Men alltid bra att bli påmind om vilken mångsidig president vi har här, men Putin klår han inte i Judo !
2017-02-18

  Salvation Pepper
Lyckligtvis är Wrestling Fake. Som så mycket annat.
2017-02-16

  Valter Örn VIP
Du beskriver den känsla i nutiden som gör att man får underliga drömmar av gotisk undergångsstämning på natten.
2017-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP