Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtat

Varför en särskild dag
undrar jag
varför måste det visas andra
kärleken för varandra
att man har nåt inom sej
som är både dej och mej i
en del av helheten
Varför måste det bevisas
för allt och alla
som en rädsla att förvisas
till det kalla
vet man vad man har
så finns det kvar i
en del av ärligheten
Varför inte varje dag
undrar jag
i stunder med den det berör
visa att inom sej man gör
varje enskild handling till
en del av kärleken




Övriga genrer av stanton
Läst 204 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-02-14 13:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stanton