Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det kan vara svårt att älska sig själv.


Kärlekens högtid är över

Alla hjärtans dag
är
över

många kallar
den

kärlekens högtid

men
för en del
människor

gjorde sig
bara
ensamheten

påmind.




Fri vers (Fri form) av Tabac VIP
Läst 344 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2017-02-15 09:00



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Så är det ju...
2017-02-16

  alicja lappalainen VIP
varje ting och företeelse har två sidor..
2017-02-15

    Sefarge VIP
Krämarnas säljardag
Är över! Nu fortsätter
Överlevnadens vardag
Tack för god påminnelse!
:)
2017-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Tabac
Tabac VIP