Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

22

Farfars födelsedag

Och Alla hjärtans dag

En perfekt samordning




Fri vers av DavidM VIP
Läst 290 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-02-15 15:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DavidM
DavidM VIP