Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur hann någon annan före dig?

 

Du håller mitt tunna ringfinger,

 

och

jag ser hur ditt hjärta går sönder.

 

 

 

Jag tillhör en annan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av wildrose
Läst 461 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2017-02-16 10:31



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando
du må äga flera:)
2017-03-10

    ADI Nehlin
berörande
2017-02-17
  > Nästa text
< Föregående

wildrose
wildrose