Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skicka mig en ängel

Skulle behöva en nu
En som kan tala om vad det är som är på gång
För igår så var jag med och räddade en flicka
som hade tagit en överdos heroin
Hon var helt borta
Började bli blå
Död mer eller mindre
Och det var allt annat än en trevlig erfarenhet
med en vacker sång
Hoppas att jag aldrig mer ska behöva få uppleva detta
Vara med om detta
Bli indragen i något som jag verkligen inte tycker om
Heroin
Heroin gör inte den endaste människa glad eller fin
Det är ett gift och inte en drog
Att hålla på med den skiten måste nog vara
att varje dag springa in i ett skenande tåg
Är så otroligt glad över att hon överlevde
Hade blivit otroligt jobbigt annars
Så skicka mig en ängel
Skulle behöva en nu
På en gång…

Ken Cassel
16/2-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 200 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-02-16 13:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det var ju du som fick vara ängeln.
2017-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel