Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Enkel att få omkull

Jag är kanske enkel att få omkull
Men jag räddar världen för dina läppars skull




Fri vers av Ola Nilsson
Läst 303 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-05-19 18:56



Bookmark and Share


  *Jenny*
Jag gillar denna! Stilig!
2007-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Ola Nilsson
Ola Nilsson