Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mur 64

8 meter lång,
8 meter hög,
och ett pälslakan
över 64 oförstående får.





Fri vers av Salvation Pepper
Läst 259 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2017-03-06 15:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
ögonmuren +
2017-03-08

  Bibbi VIP
Skriver under på Senta.
2017-03-08

  ResenärGenomLivet VIP
Frågan är om det är bättre att vara instängd eller att något annat är utestängt...hur som helst så går säkerheten först...(min alldeles egen tolkning :-)
2017-03-07

  bumerang

Tänker att jag hamnade under lakanet.
Utan päls :-))
2017-03-07

  Eva Helene VIP
Detta är onatur väl beskriven!
2017-03-07

  Marita Ohlquist VIP
Muren begränsar rörelsefriheten för fåren som känner sig inne/utestängda.
2017-03-07

  Nils-Robert
muren som stänger oss inne och gör oss till får.
2017-03-07

  ULJO
Varför stänga in livet?
2017-03-06

  Maria Sundelin VIP
Låter rätt inrutat
2017-03-06

    Sefarge VIP
Såå liten dikt.
Med utsökt bredd!
Imponerande uträknat
Samt "utskrivet"
:)
2017-03-06

    ej medlem längre
Instängda och begränsade på alla håll måste det vara svårt att förstå vad meningen är!
2017-03-06

  KattenKin VIP
Murens vara och icke vara som understatement här i världen kanske...
2017-03-06

  i af apa
svär på att jag sett
den muren!
2017-03-06

  Goraxy 89 Orion VIP
Den va Bra ! och de 64 oförstående fåren kunde man ju inte vänta någn förståelse av!!!
2017-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Salvation Pepper
Salvation Pepper