Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och så var det fredag igen

Bäst att jag städar undan lite idag då jag idag kommer
att få besök av en god vän
Damma dammsuga, bädda
Ja, jag vill ju inte att det ska vara allt för stökigt
när hon kommer hit då jag vill att hon ska bli
den mest sedda
Den vackra varelse som man inte kan titta sig mätt på
För jag vill ju i alla fall inte att när hon kommmer hit
ska bli till en av de där rädda och bara vända
på klacken och börja gå
För det skulle bli så skämmigt så
Så det är bäst att jag snabbar på och städa
Till er läsare önskar jag er alla en riktigt trevlig fredag
och helg
Men vi syns och hörs snart igen
Hej då!

Och så var det fredag igen!

Ken Cassel
17/2-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 204 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-02-17 09:47



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Trevlig helg önskar jag dig! :)
2017-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel