Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Även änglar kan bli trångbodda ...

Image may contain: text and water

... Och när de blir tillräckligt många
blir det sällan framlyfta faktumet
allt mer svårt att blunda för ...

- Alla änglar är inte goda energier 
som vill allt och alla väl ...

 

 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-02-17 21:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Änglar har alltid utrymme för både goda och onda och högt i tak

Varenda själ är lika mycket värda oavsett vad de är eller vad de varit
glöm inte det!!! Varför behandlas inte alla som en värdefull själ?

Det beror på vem som är både domare och bödel. Det beror på vem som sitter på maktens tron och utesluter själar som redan betalat sitt pris och står där med utsträckta händer och vill komma in bli delaktiga av värmen
2017-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP