Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
drömmar och verklighet


Nyanslöshet

...drömmar... 

målar världen  i starka nyanser

upptar hela min varelse, förför

vårregnet sköljer bort 

allt rinner iväg i en flod

verkligheten träder åter fram

och placerar mig i en nyanssvag tillvaro

men även där andas harmoni

och färger återhämtar sig långsamt




Fri vers av Maiah VIP
Läst 291 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2017-02-17 21:47



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
"och färger återhämtar sig långsamt" Bara den avslutningsraden ger ett enormt lyft åt hela dikten !
-
Gillar!!!!
2017-02-23

  Lars Hedlin
Bra och berörande fint
2017-02-20

  Tabac VIP
Härlig text!
Ger mjuka färgstarka bilder i mitt huvud.
Ett skönt flöde...
2017-02-18

  petter rost
Så innerligt och varmt – förtröstan i det lilla, nära. Dina ord är att ta till sig, förvalta i dagarna och nätterna som är.
2017-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP