Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Illusion

Det är många små herrar

som tror att de går i paletå

medan de i själva verket

är lite för korta i rocken




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 340 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-02-18 00:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vi ska aldrig våga se oss mer än andra än genom hjärtats prov och i det finner vi tid för derans dumhet, derans dårskap och derans förlust, de lika derans näras förlust och de lika våran förlust.

Barn ska lära sig, inte arbeta med andras liv.
2017-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP