Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jessie J

sjunger en och annan vacker och skön melodi där hon
dansar fram på scenen lycklig och fri
på galan med MTV
Och det till publikens vilda tjut som med sina röster
i låtarna fyller i, i varje refräng
Så en skön stämning har Jessie J lyckats få till det när hon
nu med sina sköna stämband har slagit på en
och annan sträng
Så hon sjunger för fulla muggar innan konserten hastigt
kommer att ta slut och hela publiken måste ta sitt
pick pack och gå hem igen till sin egna lilla säng
Stora applåder till Jessie J…

Ken Cassel
18/2-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 162 gånger
Publicerad 2017-02-18 19:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel