Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Katten och vintern

 

Tryck av tassar

över snöns vita ark

 

när någon skriver

partituret

 

till saknadens

stilla visa




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 616 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-02-19 01:46



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Fin bild du målar med orden som ett klipp ur en filmscen.
2017-02-19

  Börje Larsson
Bra fångat....
2017-02-19

  Per Rydberg
Vackert språk. Fin bild målar dina ord. Tack!
2017-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP