Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var en gång en bank

som var full med pengar
Handelsbanken i Farsta
Pengar var aldrig något problem
Men en dag så hände det någonting
Någon sköt banken i sank och alla pengarna försvann
Så numera kan man bara göra bankärenden med kontokort
och värdepapper där
För numera är banken helt pank
Så ingen insättning eller uttag av kontanter går att göra
Bara på automaten kan man ta ut pengar
Så numera måste man antingen ta sig till Handelsbanken
i Trångsund eller Högdalen för att kunna sätta in kontanter
Och numera vill banken veta vart dina pengar kommer ifrån
innan du sätter in dem
Sparar dem
Så den dagen då jag ville sätta in mina pengar på mitt konto
i Farsta gick inte det
Fy fan vilken dålig service Handelsbanken har numera
För jag vill inte tro att det är sant
Kanske det är dags att byta...

Det var en gång en bank!

Ken Cassel
19/2-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 316 gånger
Publicerad 2017-02-19 11:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel