Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den som älskar är den bästa diktaren

Han diktar in så många fina egenskaper

i sin älskade

så världens bästa poet

kan inte motsvara detsamma




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-02-19 17:02



Bookmark and Share


  Nimbus VIP
Åh, så fint!
2017-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP