Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta mig till din värld

Ta mig till din värld och rädda mig från ensamheten
befria mig från sorgen jag har i mitt hjärta
låt mina blickar träffa dina varje dag
låt mina läppar smaka på dina dygnet runt
låt mig dofta på din härliga doft ofta
låt mig känna på dina sköna smek över min kropp och
dina pussar på min nacke många gånger
ta mig till dig för alltid och lämna aldrig mig ensam
för jag behöver ha kvar dig och din kärlek i mitt liv för alltid




Fri vers av Blomma 68
Läst 224 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-02-19 23:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Blomma 68
Blomma 68