Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag behöver dig

Jag behöver dig i mitt liv
Behöver din kärlek
Din värme och närhet
Behöver dina kärleksfulla blickar
Som värmer mitt hjärta
Behöver höra din röst och din skratt
Behöver höra att du älskar mig
Jag behöver dig nu
Och för alltid




Fri vers av Blomma 68
Läst 326 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-11-07 23:14



Bookmark and Share


    Bo Malte
Fint...
2018-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Blomma 68
Blomma 68