Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tunga steg

Med tunga löpande steg
Steg han fram och tillbaka många gånger

Hans tanker borta och splittrade
Hans ansikte lystes av sorg och oro

Hans blickar riktade sig mot sina steg
Steg som gjorde hans andning fort och tyst

Han märkte inte hur mina blickar följer stegen
I varje steg han tog, lämnade han ett tungt spår i mitt hjärta

Jag försökte att fånga hans ledsna blickar genom att ropa på hans namn
Men han verkade vara i sin egen värld, han hörde och såg ingen

Hans tunga steg tog honom till den onda världen
En värld som är fylld av obehagliga tankar

Tankar som gör honom frånvaro från verkligheten
En verklighet som han inte verkar trivas i

Medan han fortsatt att ta sina steg
Bad jag till Gud i mitt hjärta

Att ta honom tillbaka till det verkliga livet igen
Att skydda honom från sina onda tankar

Att ge honom ett leende på läpparna
Styrkan och lust att leva

De tunga stegen började bli mindre och inte lika löpande
Hans bruna vackra ögon började se det verkliga livet igen

I samma stund kände jag en lättnad i mitt hjärta
Jag märkte hur solljuset lyste i rummet
En gåva från himlen, den finaste gåvan i livet




Fri vers av Blomma 68
Läst 221 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-10-13 23:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Blomma 68
Blomma 68