Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårar

Dagen började med tystnad, oro och sorg
Jag kände igen hans sorgfulla blickar

Blickar som siktade sig mot golvet
Hans tunga steg fram och tillbaka

Hans läppar torra, tankarna bortresta
Min älskade son är i den onda cirkeln igen

Mina tårar rinner massor i smyg
Dags att vakta hans steg igen

Dags att väcka min oro och rädsla
För att förlora honom

Hans tystnad skapar en djup stark inre oro i mitt hjärta
Hans lidande huggas som en vas kniv i min själ

Dagen slutar och mörkret faller
Men ingen och inget kunde bryta hans långvariga tystnad

Varje sekund kändes som en timme
Gråten och sorgen måste jag fängsla i mina ögon

Jag känner hur mitt hjärta blev tyngre med tiden
Och min rädsla tog över mig som en stark storm

Låt mig omfamna dig
Låt mig ta bort den tynga sorgen från ditt hjärta
Stanna hos mig och lämna aldrig mig






Fri vers av Blomma 68
Läst 281 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-11-03 23:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Blomma 68
Blomma 68