Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt introverta jag

Du ska inte förakta
den hand som
sträcks fram
i gryningen

Du ska inte förlika
dig med tanken
på ett liv vid
vägkanten

Du ska förvänta dig
mer av de dagar
som jag inte kan
ge dig

Men du ska inte gå
förrän jag har
fått tända din
cigarett




Fri vers av henke_r
Läst 235 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-02-20 09:58



Bookmark and Share


    jaybird
Det är en japansk trädgård. Där varje sten och planta nogsamt valts ut med känsla och enligt harmoniska tankars
streck i marken.
Avsmakning i meditativt tempo ger här mångfalt åter.
Stroferna balanserar självständigt var och en på sin egen insikt och förankring i myllan.
Utan tvekan mycket bra!
2017-02-20

    Sefarge VIP
Inåt samt utåtvidgande
Stram men lämnar
Läsaren med tankar
:)
2017-02-20

  Den skrivande tysta
Fyndig, vacker
2017-02-20
  > Nästa text
< Föregående

henke_r
henke_r