Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det värsta som kunde hända

hände när jag förlorade dig
När vi med tiden gled isär
Ja, vilken idiot jag var som lät dig få gå
För nu står jag ju ensam här och undrar vad du gör
och vart du är
För när jag tänker tillbaka på oss två inser jag
att jag fortfarande är kär
Och det gör så ont så
För nu måste jag ju försöka komma över dig ändå
Ja, tyvärr, då guds vägar är outgrundliga
Men kanske vi möter på varann någon gång i framtiden
då jag kommer att krama om dig så pass hårt
att du kommer att förstå att du är min själsfrände
Att jag för alltid kommer att vara din vän
Så om du någon gång skulle kunna behöva mig
kan du ju alltid mig en signal slå då jag kommer över
och hälsar på
Ja, då jag garanterat skulle bli lycklig som få
Känna mig behövd av dig
För så jag skulle må...

Det värsta som kunde hända, hände!

Ken Cassel
20/2-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 224 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-02-20 18:13



Bookmark and Share


  Andreas db Gustafsson
Ajajaj. Den känns igen. Om de ändå kunde höra av sig åtminstone någon enstaka gång.
2017-02-20

    ej medlem längre
När kärlek slutar med katastrof gör det ont.
2017-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel