Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så var sagan slut

Papi och Fluff
namnet i ringarna

och namnet på vår saga

Vackert namn - ful saga -
jag ville ändå ha ett "riktigt" slut

men nu finns det inga fler
punkter att sätta i
...

Och jag blev fri ändå





Fri vers av MissFluff
Läst 302 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-02-20 23:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kärnfullt och vemodigt vackert skrivet.
2017-03-30

  S.A.I. Steve Lando VIP
slutet sätter klämmen, befriande
2017-03-28
  > Nästa text
< Föregående

MissFluff
MissFluff