Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om OCH var ett levande ord


Och.

Försvinnande litet
Det Ordet

Lätt att glömma

Lever med oss i vardagen
som en trogen vän

I slingrande meningar,
ordet som ger
inget OCH allt

ibland mjukt
sammanlänkande
och…

samtalsbekräftande

Ibland Uppfodrande
Utmanande
OCH!?

obrydd,
starkt stående
ej insmickrande

ett vardagsord
men samtidigt,
färgstarkt

Och. Ordet att leva med.




Fri vers (Fri form) av Rovdjur
Läst 278 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-02-21 12:43



Bookmark and Share


  Verner Forsman
Ordet... som binder samman alla andra ord.
2017-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Rovdjur
Rovdjur