Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livsfarlig kombination


Han var inget utan henne
hon inget utan honom
de behövde varandra
för sin existens

tillsammans blev de ondskan




Fri vers (Fri form) av överlevaren VIP
Läst 330 gånger
Publicerad 2017-02-27 13:24



Bookmark and Share


  Karina"Kia"
Kärlek med sanningen sårbarhet!

Val i livets nakenhet!
2017-03-02

  Ljusletaren
Usch då
/kram
2017-03-01

    Lars Gullberg
Man skulle kunna sammanfatta det så ur ett helikopterperspektiv

...egentligen på nåt sätt
2017-03-01

  aol
Så ruggigt bra skrivet,
2017-02-28

    Dan Myrbeck
Bra, men synd på resultatet!
2017-02-28

  Gunnar Hilén VIP
fan va bra skrivet...så helvetiskt upplevt
2017-02-28

  Marianne Räf
Cool skrivet !
2017-02-28

  Blått Norrsken VIP
En ond och livsfarlig kombination !!! Ja alla människor är inte av det goda .
2017-02-27

  Nils-Robert
Sista raden slår som en hammare rakt i magen.
2017-02-27

  Marita Ohlquist VIP
Din text framkallar rysningar!
2017-02-27

  Quasimodo
Ett trist och dåligt samgående!
2017-02-27

  ULJO
Sorgligt att de inte såg och förstod att ta vara på den inneboende kärleken
2017-02-27

  Larz Gustafsson VIP
Sid & Nancy
2017-02-27
  > Nästa text
< Föregående

överlevaren
överlevaren VIP