Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fläckfri, alltid

Att se en kvinna
sätta upp håret i en fulländad knut på bussen

Utan att använda en spegel

Utan tvekande fingrar

Utan att ens lyfta blicken

Är det vackraste
och sorgligaste

Jag nånsin sett




Fri vers (Fri form) av Lättpåverkad
Läst 439 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2017-02-21 17:15



Bookmark and Share


  vad gör jag nu
Så glad att jag precis råkade hitta dina texter. Du skriver väldigt fint och jag relaterar mycket.
2017-06-20

  Bo Himmelsbåge
Mycket vacker dikt, i all sin enkelhet...
Men det sorgsna... vilsna... finns där,
i ett ensamt, levande frågetecken...

Tack!
2017-02-24

  Verner Forsman
Stark närvaro i den här dikten.

Riktigt vackert fångat.
Riktigt vackert diktat.

Men ändå... ack så sorgligt.
2017-02-24

  S.A.I. Steve Lando VIP
alltid perfekt
2017-02-24

    pop_alice
enkelt men starkt skrivet. jättebra
2017-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Lättpåverkad
Lättpåverkad