Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har somnat på din bröstkorg

Jag har somnat på din bröstkorg
och vaggas till sömns av dina hjärtslag
Jag vill höra om varenda sorg
Låt mig stanna i ditt hjärta ett tag




Fri vers (Fri form) av Lättpåverkad
Läst 151 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-09-19 08:15



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
rar dikt. fint rimmad.
2021-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Lättpåverkad
Lättpåverkad