Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min älskade mamma


Längtan av att prata med mamma

jag önskar att du satt här 

alldeles nära mig

jag vill dela livet med dig

precis som du gav mig livet 

så skulle jag vilja dela min dag med dig

..vår dag.. vår gemensamma kamp

när vi separerades så förblev jag ensam

den ena halvan var hos dig

den andra halvan hos mig

 

vi kan bara bli hela när vi möts

du och jag

jag tänker på dig

saknar dig

älskade mamma




Fri vers av Maiah VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-02-21 20:14



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Känsla som känns igen allt för väl..Saknar min pappa ..kramar i värme!
2017-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP