Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillit

Det händer mycket i folks medvetande

under tidens gång

och något som är mycket märkbart

är att begreppet tillit

har genomgått en stor devalvering

de senaste decennierna

Bakom varje hörn lurar farorna;

våld&argan list och förmodad kompetensbrist

hos dem man söker hjälp hos;

läkare, jurister och andra specialister

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Valter Örn VIP
Läst 427 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-02-22 11:59



Bookmark and Share


  Valter Örn VIP
Tack Alexius Jag tolkar din kommentar som att du menar att begreppet heder utsatts för samma devalvering och att detta lett till att människor tappat tilliten,
2017-02-22

  Alexius Sjöberg
Jag efterlyser också heder. Kan den ha blivit skymd av samma skuggor?
2017-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP