Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En kvartett historia

Pettersson sitter i sin
etta å glor
nerför kinden rinner tårar
som blandas me snor
Nilsson i sin stuga
hoppas å tror
att han ännu en jul
får träffa sin bror
Märta på åsen
e ganska dyster
hon minns tillbaka
när hon hade sin syster
Gunnar på hemmet
vill helst glömma
det mesta som hänt
sitta ensam å bara drömma
Var och en är en historia
som innehåller olika öden
unika på sitt sätt
som nu väntar på döden
Det låter kanske svart
men i sina inre sinnen
har dom mycket ljus
som gett dom underbar minnen




Övriga genrer av stanton
Läst 499 gånger och applåderad av 2 personer
Utvald text
Publicerad 2017-02-23 12:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Enorma Applåder! <3 Bully!
2017-03-16
  > Nästa text
< Föregående

stanton