Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värmets dess kärlek


Kroppen känns kall, en kall vind svävar omkring mig
Jag kyls ner ute i dimmans namn

Liten..

Värmen tyner bort
Tomheten rymmer utan kärlek

Saknar värmen, glädjens hopp

Lusten avser passionens makt

Se på mig

Håll om mig

Kyss mig

Värmets dess kärlek..




Prosa av Lavira
Läst 287 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-02-23 23:31



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
vem skulle dig förneka

må du värme, kärlek, o passion få, i överflöd du vackra gudinna
2017-03-26

  aol
Underbart skaldat just som man längtar och vill,
2017-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Lavira
Lavira