Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om besvarade känslor ...

Image may contain: 1 person, text

 

Du vet att du mött 
den äkta kärleken
när du känner
att du kan
skratta alla dina skratt
och
gråta alla dina tårar ...

Den äkta kärleken
är ömsesidig
när den väl uppstår ...

Om den så är ej ...

... var den inte ämnad för dig ...

 

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-02-24 12:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så vackert du tar upp Kahlil Gibrans ord
Tack!!
2017-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP