Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om det inte går första gången

Försök igen och igen och igen
Försök ända tills du får framgång då du har lärt dig
någonting på vägen
För övning ger dig färdighet
Kanske du med tiden blir till ett proffs, en mästare i allt det
som du tar dig för här, på denna planet
En riktig atlet
För nu är det du som kan det där
Den som vet

Om det inte går första gången
Försök igen och igen
Visa att du inte är så feg…

Ken Cassel
24/2-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 159 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-02-24 11:20



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Man måste öva för att bli bra på någonting...fin uppmaning...
2017-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel