Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du fattas mig ...

No automatic alt text available.

Du som är den dig
som för mig är ämnad ...

Dig som är
nyckeln till 
mitt hjärta
och själen
som härbärgeras inom mig ...

 

 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2017-02-25 04:31



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Längtansfulla rader...
2017-02-27

    ej medlem längre
Finns alltid där
2017-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP