Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naiv nysning nyduschar noshörning

Norden negligerar nejsägare.
Nedbruten nervcell nekar neurolog nerladdning.
Narcissistisk nerdragning nitar nobelpristagare.
Nollning nollställer noggrant nonchalans.
Normaliserings norm nitar normalfördelad nyfikenhet.
Noterbar nutida nota nyförvärvar nyfattigdom.
Ny Nyföretagare nystartar nyttig näring.
Nyckel nämner ny närstående närstrid.
Nyckfull ninja nätverkar närgående.
Nästkommande någorlunda nödvändiga nödlögn nödropar: NÅD!!
Någonstans navigerar nödlösningen nylagd nyliberalism.
Nykter nyckelpiga normaliserar nyckelfråga.
Naiv nysning nyduschar noshörning.
Nukleär naturkunskapslärare navigerar Nicke nyfiken




Fri vers (Fri form) av Karolina Cerise
Läst 178 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-02-24 20:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karolina Cerise
Karolina Cerise