Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ändrad 27-28/10 2006.


Tankar kring ett nyfött barn


Det tog inte nio månader för dig att bli till.

Det tog miljarder år av evolution att frambringa dig.

Du är ett fantastiskt underverk.



Vi människor är egentligen fiskar,

intelligenta fiskar,

som andas luft

och går upprätt på land.



Allt liv hänger samman.

I din kropp bär du vidare liv

från miljarder år sedan.




Fri vers av Svante
Läst 3322 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-05-20 02:11



Bookmark and Share


  Jojo
...eller kanske är barnet unikt, skapat precis som det var tänkt, från början.
Vackert med dikt till en nyfödd.
2006-05-20

  Last Word Spoken
å du Svante, jag har också läst om det,
men tycker inte om den ´hypotesen´
om det är fakta eller bara en myt,
är det rätt så mycket vi människor antas
ha varit; fiskar, apor, Adam och Evas barn...osv..

Ja, vette fan vad jag varit, men en liten människa nu
och ingen spätta allt! *skrattar*
2006-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Svante
Svante