Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En revolutionerande tanke ...

Image may contain: text

Men!

Jag är inte sådan!

och

Jag kommer heller ej
någonsin bli ...

Tanken lockar mig
stundom
men förblir en tanke
och inte mer än så ...

När någon 
vill mig illa
eller gör mig 
något ont
så väljer jag
att en annan väg gå ...

 

 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-02-26 01:10



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Mycket bra och
mycket tänkvärd
text för alla att
ta del av.
2017-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP