Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag lever ett eländigt liv

där den ena dagen är den andra lik
Ensam och uttråkad
Visst har jag vänner
Men det händer inte så mycket
Tar därför droger emellanåt för att ge livet lite
perspektiv
Men egentligen ger det inte några svar utan istället
bara ställer flera frågor
Är ingen ungdom längre
För åren går
Och ju äldre jag blir kroppen får känna av dess plågor
Försöker hela tiden tänka positivt
Men det är inte lätt när negativiteten ständigt kommer
över en i vågor
Som när samhället ställer alla sina krav på arbete som jag
ändå inte orkar eller klarar av
Bollar med en fram och tillbaka
Klart att man då ibland blir lätt irriterad, då ens känslor
för saker och ting är eld och lågor
Men oavsett hur jag mår och känner det så kommer det
imorgon ännu en dag då livet ständigt går vidare
Och trots att jag lever ett eländigt liv så hoppas jag i alla fall
att alla ni som läser detta bara har det bra
Att kunna säga det till er trots alla mina motgångar just nu
är trots allt en av mina många goda förmågor
Så nu får ni alla ha en riktigt bra dag
Det är söndagen den 26 februari 2017
Hej så länge…

Ken Cassel




Fri vers av Ken Cassel
Läst 222 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-02-26 08:17



Bookmark and Share


  Peter Olausson VIP
Måndag nu - önskar att den blir bra för dig.
2017-02-27

  ResenärGenomLivet VIP
Det var en utlämnande och berörande text, men livet är inte alltid en dans på rosor...det är bara att komma igen och hoppas på bättre dagar...
2017-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel