Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ñågra rader.


Kort samtal.

Vart går du,
du som går så fort.?^

Ditåt!

Varför så bråttom?

Måsté hinna ikapp.

Vem då?


Mig själv.

Varför?

För att få veta
Vart jag är på väg!




Övriga genrer av Ulf Ekeram
Läst 340 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-02-26 14:09

Författaren Ulf Ekeram gick bort 2017. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Som stressputtarna
Mantra till sig själva.
Skickligt humorfyllt
Skrivet!
:)


2017-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Ekeram
Ulf Ekeram