Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
förenande av kärlekens kraft <3


Guldklimpar

frontar min vers som eldar kontroversiella/
får ta många smällar vill fåglar rädda/
som flyger högt men kraschlandar av karma/
hasch handlas förvandlas till ro för stunden/

men tar ej tag i oron från grunden av flykten/
ni kastar bort nyckeln för jycken, hej och hå!/
hör mitt lejonvrål spottar eld som få/
i en röd tråd känns dock svårt om ingen hör på/

vad själen säger 180 knyck utan säkerhetsbälte/
tills jag välter och märks med djävulens märke/
666 så läs min text se att det är jävligt fett/
kärlekens kraft är perfekt så läs den rätt/

kämpa för rättvisa när vi blev rätt visa/
lyssna på rätt visa och tryck på repeat/
mystisk lyrik vilka tycker som vi?/
om tystnadens skrik? lyckan blir lyktan som syns/
och lyser upp i mörkret <3'


Ref:
om du är sjukt jävla less babylons övergrepp/
let me know
om du tycker musiken känns överfett i flödets text/
let me know
om lyricen känns helt rätt föder mot svällt/
let me know
om du siktar på frihet men behöver hjälp/
let me know


vers2:
ni kan se oss som guldklimpar täckt av lera/
ingen skum känsla för jag älskar Lena/
stund väntas tills vi kan kela/
gör att varje sekund räknas känns det är dags att leva/

inte bara överleva den tiden är över redan/
vi gör ett försök gemensamt nu när jahjah kommer hela/
alla sår på vår själ indigobarn leds på rätt väg/
räddar denna värld moderjord håller vi kär/

fader sol värmer här lillebror månen där/
ger ljus på natten då vargarna ylar/
min säd blir uppfostrad av en revolutionär/
att alltid gå sin egen väg trots frysande kyla/

huvudsaken är att dom hittar vad dom brinner för/
och fina minnen gör att ni känner kärlekens innebörd/
inte lyssna på mainstream medias papegoja/
vill lära er att med pennan trolla med eliten trotsa/




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Läst 222 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-02-26 14:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl