Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På natten den övergivet står

Tallskogen är fylld av tänder:
En kam till solens rödlätta hår.
På dagen smeks den av händer,
På natten den övergivet står.






Bunden vers av Kalle Herlin
Läst 152 gånger
Publicerad 2017-12-05 03:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kalle Herlin