Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Djupa märken

En träkniv, sakta karvad
djupt borrad i min själ
Naggar i kanten om mitt
hjärtas inramning
En långsam, motsols vridning
söndrar alla mina tankar,
gänga för gänga…

© Björn Blomqvist 2017




Fri vers (Fri form) av Björn Blomqvist
Läst 251 gånger
Publicerad 2017-02-27 17:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Björn Blomqvist
Björn Blomqvist